Thursday, July 5, 2012

korang yang mana satu?

Salam all.
huhu..
sedar tak sedar kita dah nak puase dah..
yeayy...
dah nak RAMADHAN dah...
so sape tak ganti lg pose..
bek ganti cepat!!!!!!!!..
go2..
so myb tak sampai sebulan  ..
aku asyik on9 sahaja..
tgk news..
update dari mmber2
tgk perkembangan dunia..
yup..
igat tak hari tu..
masa rasa gegaran sekejap..
setetengah tempat kat malaysia rase gak la..
after 5 or 10 minutes
BERDERET keluar status psl GEGARAN td (mase tu)
ada yg wat status

jenis yang tak bersyukur..org lg tak nak rase ader la..;p

"eh korunk rasa tak gegar td, asal aku tak rase..alaaaaaaaaa... ;( "



jenis yang doakan org disana selamat - (aku ke)

''aku harap dorunk kat sana selamat..aminnnnnn.. ''



jenis yang amik kesempatan..;p
''awak..awak jgn takot ek..klau awk tkot..call je saya''

jenis yang update perkembangan terkini..
-die just share apa yg org update psl tsunami
- shared psl call org2 tersyg ada kat mana apa sume
-shared psl yang perlu dibuat kalau apa2 terjadi (ader kerr..)

itu antara la..
pastu yang baru2 nie..
terjadi satu perhimpunan BERSIH...
yup..
aku yakin semua org tahu..
benda yang sama..
kita just on9 sahaja..
dekat fb..
pastu kita pun dpt tahu apa yang berlaku dekat sana kan... (secara amnya lah..yg pegi lg tau kat sna mcm mana)

so back to my points..
kenapa orang selalu on9..

24 jam..

7hari seminggu.....

myb ader sebab tersendirikan.. ;p

so dlm on9 tu..
aku ader terbace satu artikal..
kita ini dari golongan mana?

tak pham kan..
ok..

so kat bwh nie ada gologan2 tegar yang on9 FB..
korunk yg mana satu..ce pilih..

PENDIAM

tak pernah komen..
tak pernah like
tak pernah post
kira nye tgk dari jauh jer la..pemerhati..
tp baca semua apa yg kawan2 bualkan or tuliskan kat wall masing2..
dan bandingkan dorunk kat public (mane yang kenal la)












JAM LOCENG


jenis nie dorunk rasakan yang keje dorunk post
GOOD MORNING
setiap hari..
itu je..












MR / MS POPULAR

Mempunyai kwn 1k or 2k..
but..
NO REASON!!!!













GAMER


play "Mafia Wars"
"City Ville" , "Farm Ville" , "Fish Ville"
mcm2 lg la..
siap invite lg ajak men game..perghh..semak gile..sory to say
mcm2 game lg la..
ALL DAY!!!!!






EMO


selalu tak puas  hati dengan kehidupan di sekarang..
itu la tak kene..
ini la tak kene..
kadang2 ok la kan..
klau selalu..
semak la gak.. ;p -aku pun kenkadang mcm tu gak..wakaka ;p





PROMOTER


selalu invite / promote tentang apa yg dijual or nak smpaikan..
yg nie tak pe..kenapa aku ckp tak pe..last sekali aku ckp..hik2..






PENCURI

bukan curi duit la..
curi status..
nmpak cun skit..
kasi COPY N PASTE..












DRAMA KING /  QUEEN

jenis yang nie akan selalu update benda yang propa2 je..
kejap mcm nie..
kejap mcm tu..
mana satu yang betul pun tak tau..
padahal kalau realiti..
di pendiam kowt..tak byk ckp je..
kalau kat alam siber..jd mak jemah kowt..sori to johan..nie watak die.. ;p














PEMBERITA


jenis nie bagus skit la..
update benda yang berfaedah..
information2..
bagus2..teruskan..






KAKI LIKE


yang nie best gak..
LIKE tak per lu kata apa2..
;p



plz like Fan Page disebelah kanan..thanks..

2 comments:

Eliza Muslim said...

huhuhu... mnrik.. ade 1 cri lg...

good2...
amik gmbr seksi2 tayang pd org rmai...
"org puji cunnyer... gairah abg..." dia jwb.... jgn la mlu syerr... puii.. hehe

musang berjanggut said...

tu la..
dah tau malu g tayang wat pe..
sje nak gedik2..
1 lg..
duck face..
owh sungguh tak suke..
hahaha..