Tuesday, January 1, 2013

happy new year (must read)



Assalamualaikum
1st of all...
ucap 

kerana..dengan nikmatnye kita dpt lg hidup untuk tahun baru ini..





                             

                                                                    nie doa awl tahun

bace terjemahan tak pe..last skali ckp amin k.. ;)



                                         KLIK UNTUK TUBESARAN                                               
                                                                  
so bile umur dah meninggkat..
byk la pertanya2 yg femes
akan di tanya bertalu2 tanpa prajudis dan syak wasangka..antaranya adalah

soalan yg slalu ditnye bile dah umur dah meningkat
-bila nak kawin??
-kje kontrak ke perment??
-klau dah kawin..bile dpt ank.??
-bla,bla,bla,bla....

so pepandai la korang jwb tok soalan2 tu..
ader lg soalan..tp nie je yang terlintas difikiran ku ketika ini..kiki..
bile dah tahun baru ni..
mesti terfikir..tahun lepas ape lg yang kita tak terbuat lg smpai sekarang..
yeahh..
mersti ada..
nak amik lesen la..
nak bli kete baru la..fon baru..kete baru..
cari calon la..
nak tak nak..kne capaikan juga tok memenuhi kehendak dlm hidup kita..
cube capaikan ape yg tak tercapai..
fikirkan boleh..!!! ;p

kalau tak dpt wat sume wish list korang yang tebal tu..
cube capaikan gak yg paling penting skali..
yg MAJOR..utama.. i must do it this thing in this year...wahh gitu...

p/s :sbgai seorg yg beragama islam..
      ape sumbangan kita untuk agama kita..untuk bangsa dan negara..
      tak mintak byk..ibarat sehari selembar benang..lama2 jadi kain ..
      

  klik la nie gak..plzz..mane tau berkenan.. ;) bantal yang comel lagi cute

4 comments:

Cik Syida said...

soalan pertama dan kedua tu memang memang femes! hehehehe :D

musang berjanggut said...

tau tak per..
sgt2 femes..
yg tua ke..
yg mude ke..
sume nak tnye..
huhu..

Azee Hana said...

bila nak kawin tu mmg soalan sgt sgt femes,,tapi sebab saya mudaaaa lagi,,jd x de org tanya..hiii

musang berjanggut said...

hehe..
tp skunk kan ramai gak org yg kawin mude..
hehe