Friday, December 14, 2012

hak alah ko..rileks2 sudah



hari tu aku lepak ngan member aku..
so lepak2 aku mcm tak banyak berbual n byk men game..
so dorang tegur la.






member : Eh ko nie dah kenape?monyok jer dari td..
aku        : tak der per..bese jer..(malas nak bising2)
member : ko jgn mcm nie..kite kwn..ader prob kasi cerite..ssh snn kite bersama
aku        :erkk..(sambil terkejut tgk die ckp mcm tu) masalh duit n masalh hati..
member : yang hati tu cube ko cite..yg duit tu konpom tak leh tlg..


so bile dah cerite..
dah story morry..
die bagi jawapan yang sgt bernas..
dengan lantang dan bersahaja..
HAK ALAH KO..RILEKS2 SUDAH
ouhhh...itu jer jawapan ko..
penat la aku bercerite..
aku dah berjanji yang akan aku mungkiri..
pasni aku tanak citer dah..
ever n ever..
haha...

semenjak dua menjak nie...
aku tak tau la..
ape yg runsingkan kepale aku..
itu tak kene..
ini tak kene..
kadang2 benda simple jer..
tp die punya tak de mood tu..
alahai..
cam dowwhhh jer..(shortform dari B*d*h)

klau dalam citer hindustan rahul (SRK) 'kiya huwa' eh..tol ker.. ;p



ape masalah aku ek..plzz..somebody helpme!!

7 comments:

Areef Ibn Naim said...

salam,

erm, tp ada org kata klu kita share masalah kita bebanan tu akan kurang sedikit... erm, cuba pk balik knp kwn tu just komen mcm tu... maybe, maslh tu mmg kecik, tp kita take too serious...

anyway, mg hilanglah kerungsingan tu ye...

erm, psl contest tu sempat lg nak join... tkleh tunda lg sbb dh tunda sekali... jemputlah join :)

musang berjanggut said...

tu la..
myb kite yg take serious kowt..
tp ntah la..

yeke..
dah lanjut ek..
klau sempat nnt hantar la gambr..
klau tak msuk next game la..
huhu..

Eliza Muslim said...

hehehe... best dapat kwn mcm tu... sewoonookk bercerita......

Eliza Muslim said...
This comment has been removed by the author.
musang berjanggut said...

agak la..best la gak..
stu kepale..
sng ssh bersama..
ssh nak dpt tu..
hoho..

MizzTina said...

kwn ckp mcm tu sbb xnk tgk kwn dia ssh hati, nk sedapkan hati la tu.. hehehe.. chill

musang berjanggut said...

agakla..
atleast terluah gak kan..
kikiki..